© Powered by SiteSpirit

 

Links

Wandelen in de Lage Vuursche: Speciale Route!

Tip: Wandelen en fietsen in de bossen van de Lage Vuursche en daarna lekker genieten van een lunch of diner bij Restaurant de Lage Vuursche!
Hiervoor is een mooie route beschikbaar, ook te downloaden via een app voor IPhone of Android:
Wandelroute Lage Vuursche


wandelentxt.jpg

Historische Wandelroute Lage Vuursche

De Historische kring Baerne verrast u met vele karakteristieke  en historisch waardevolle elementen die u tijdens uw wandeling van 15 kilometer passeert!


Stal Wouters

Vier Uw bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum of huwelijk eens op een heel andere wijze : met een nostalgische koetsentocht. Stal Wouters stelt samen met U een ochtendrit, een middagrit of zelfs een hele dagtocht samen. Een perfecte combinatie met een bezoek aan ons restaurant voor een lunch, borrel of diner.


Koets 2.jpg

Tafelweelde

logo2[1].jpg

De familie van Oosterom verdiept zich niet alleen in dingen die op het bord komen, maar ook in de borden zelf en alles wat daarmee samengaat. Marieken van Oosterom heeft een bijzondere collectie Maastrichts aardewerk,  antiek glaswerk en Engelse bestekkisten verzameld. Vanwege een verhuizing is de winkel tijdelijk gesloten.

Tafelweelde...alles om uw tafel in weelde te dekken!

Bent u op zoek naar iets bijzonders, bel s.v.p. 06-20778374.


Theehuis 't Hooge Erf

theehuis 3.jpg

Gelegen tussen Hilversum, Baarn en het pittoreske en befaamde dorp de Lage Vuursche, vindt u de prachtige uitgestrekte bossen van Landgoed Pijnenburg. Verscholen tussen al dit natuurgeweld, ligt Theehuis 't Hooge Erf. 


Cees Cools

home.jpg

Cees Coolsverzorgt al meer dan 16 jaar muziek voor diverse feestelijke en zakelijke gelegenheden zoals recepties, diner dansants, directiediners en huwelijksfeesten. Instrumentale en vocale jazz, latin, luisterliedjes en dansbare popmuziek, door de grote diversiteit van het repertoire kunt u met Cees Cools alle kanten op.


Lagevuursche.com info over het dorpje

PICT0321.jpg


Op deze site kunt u alles vinden over de restaurants, winkels, hotels evenementen en activiteiten in en rondom Lage Vuursche.

www.lagevuursche.com


Greenfield's Restaurant

logo GF.jpg

Ons partner restaurant in Baarn ligt tegenover kasteel Groeneveld en kunnen we van harte bij u aanbevelen. Met hun orginele menukaart en uitgebreid gastronomisch aanbod is uw bezoek de moeite waard. Kijk op hun site en laat u verrassen.
Klikt u eens op de EATWEBSHOP voor een uitgebreid pakket aan gerechten die bij u thuis bezorgd worden.


Livingstory

Living Story is een jong evenementenbedrijf en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van spellen en op maat gemaakte gameconcepten waarbij de beleving van de deelnemers centraal staat: De deelnemers ervaren dat ze iets unieks beleven. We noemen deze evenementen daarom experiences.
In combinatie met een lunch of diner bij Restaurant de Lage Vuursche krijgt uw dag een wel heel speciaal tintje
http://www.livingstory.nl/


Bel of mail ons:

T:035 - 666 83 51
E: info@vuursche.nl

Vind ons op Facebook:

facebook