© Powered by SiteSpirit

 

Buffet

Wij serveren onze buffetten uitsluitend vanaf 15 personen, zowel voor de lunch als voor het diner 


Buffet A à € 34,50 per persoon:

Licht gebonden mosterdsoep met boeren Brie
***
Gecombineerd warm en koud buffet:
Koud:
Gemarineerde zalm met dillesaus
Spinaziesalade met geitenkaas en gedroogde tomaat
Gedroogde ham, aardappelsalade met truffel, groene kruiden
 Carpaccio met pesto, kappertjes, Parmezaan en pijnboompitjes
 Pastasalade met tomaat, basilicum en mozzarella
***
Warm:
Beenham uit de oven met bruine suiker en Whisky
Snoekbaarsfilet met Beurre Blancsaus
Paddenstoelenrisotto
***
Omelette Sibérienne met warme kersen


Buffet B à € 36,50 per persoon:

  Gemarineerde zalm met bietensalade, Ruccola en vadouvent mayonaise met toast en boter
***
Warm Buffet:
Boeuf Bourguignon met gebakken haricots verts en Roseval aardappels uit de oven
Wijting uit de oven met groene kruiden en saus van kappertjes
 Gestoofde eendenbout met knoflookjus
Varkenshaas medaillon met kerriesaus en rozijnen
***
Chocolademousse met gebrande amandelen en chocolade roomijs


Buffet C à € 42,50

Vitello tonnato; Dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise met gerookte zalm en truffeldressing, toast en boter
***
Dubbelgetrokken runderbouillon met paddenstoelen en groene kruiden, geserveerd met een soepstengel
***
Warm Buffet
Tongrolletjes met zalm gevuld en witte wijn saus
Pasta met Gorgonzola, peer en zongedroogde tomaat
In zijn geheel gebraden Ossenhaas met Béarnaisesaus
Lamshaasjes met jus van gepofte knoflook
Aardappelgratin en groentegarnituren van het seizoen
***
Dessert
Moelleux van Chocolade met een cassissoepje en vanille roomijs
(warm Chocoladetaartje)


Buffet D à € 45,00

Fingerfood voor bij het aperitief:
Crostini met carpaccio
Garnalenkroketje
Tortillawrap gevuld met pulled porc en BBQ sauce
Saté ajam met pedissaus
***
Gecombineerd warm en koud buffet:
Koud:
Sashimi van tonijn en zalm met wasabi, kikkoman sojasaus en gembervlokken
Gambaspiesjes met Aïoli
Frisse salade  van makreel en tahoe, paprika, taugé en zoete aardappel
Steak Tartare met salsa van kappertjes en sjalotten
Kalfslapje met Tartare saus en ruccola
Salade Caprese, buffelmozzarella met romatomaat, pesto en verse basilicum
Warm:
Entrecôte in zijn geheel gebraden met Stroganoffsaus
Varkenshaas met champignonsaus
Lamsbout met honing tijm saus
Viscocotte met oude kaas
Gegratineerde tomaten  - Rozemarijnaardappeltjes  
Dessert Buffet:
Tira Misú – IJstaart met warme kersen – Salade Vers Fruit – Brownie's met advocaatmousse


Vegetarisch Buffet à € 35,00

Gecombineerd warm en koud buffet:
Koud:
Salade Gorgonzola met gepocheerde peer, Cranberrie compôte en Peccannoten
Salade Caprese, buffelmozzarella met Romatomaat en basilicum
 Carpaccio van biet met kruidendressing en gebakken paddenstoelen
Gevulde eieren met kerrie en groene kruiden
Tomaten gevuld met salade van Hollandse kaas en tuinkers
 Spinaziesalade met geitenkaas, zongedroogde tomaat en Balsamicostroop, olijventappenade en croûtons
Warm:
Moussaka met aubergine, tomaat, paprika, aardappelen en ui
 Risotto met paddenstoelen en truffelolie
Broccolitaart
Pasta aglio olio met knoflook en Spaanse peper
Gefrituurde tahoe met paprika, taugé, zoete aardappels, currysaus en komkommer
Dessert:
Notentaart met Caramel-roomijs


Bel of mail ons:

T:035 - 666 83 51
E: info@vuursche.nl

Vind ons op Facebook:

facebook