© Powered by SiteSpirit

 

Buffet

Wij serveren onze buffetten uitsluitend vanaf 15 personen, zowel voor de lunch als voor het diner 


Buffet A à € 34,50 per persoon:

Toscaanse tomatensoep met tuinkruiden en room  
***
Gecombineerd warm en koud buffet:
Koud:
Gemarineerde zalm met dillesaus
Gemengde groene salade met diverse soorten kaas, noten en honingdressing
Gedroogde ham, aardappelsalade met truffel, groene kruiden Carpaccio met pesto, kappertjes, Parmezaan, spekjes en pijnboompitjes
Gerookte kipfilet met appelsalade
Variatie van verschillende ambachtelijke broodsoorten en boter
Warm: 
Vuursche runderstoof met sperziebonen en aardappelpuree
Snoekbaarsfilet met Beurre Blancsaus
Vegetarische Lasagna  
***
Huisgemaakte Cassata


Buffet B à € 39,50 per persoon:

  Gemarineerde zalm met bietensalade, Ruccola en Vadouvan mayonaise
***
Warm Buffet:
Beenham uit de oven, met mosterdsaus
Tongrolletjes gevuld met zalm en klassieke Beurre Blanc
Confit de Canard met zuurkool en gepofte tomaat
Varkenshaas medaillons met paddenstoelensaus
Diversiteit van seizoens groenten op schaal gepresenteerd  
***  
Tarte Tatin met stroopwafelijs  


Buffet C à € 46,00

Fingerfood voor bij het aperitief:
Crostini met tomaat en mozzarella
rundvlees bitterbal
Gedroogde ham
Yakatorispiesje  
***
Gecombineerd warm en koud buffet:  
Koud:
Tartaar van zalm met wasabi-crème
Rijkelijk gevulde salade met blauwe kaas, noten, peer en cranberry
Vitello Tonato, dungesneden kalfsmuis met mayonaise met tonijn
Fijne vleeswaren: Coppa di Parma, runderpastrami met truffeldressing en Coburger ham
"Carpaccio" van rode biet met crumble van hazelnoten,
Amsterdams zuur en kruidendressing
Variatie van verschillende ambachtelijke broodsoorten en boter  
Warm:
Entrecôte in zijn geheel gebraden met Stroganoffsaus
Zacht gegaard Buikspek in Oosterse marinade met een salade van zoete aardappel, gember en zoetzure komkommer
Varkenshaas met paddenstoelensaus
Viscocotte met oude kaas
Gamba's in knoflook Rozemarijnaardappeltjes en haricots verts
Dessert Buffet:  
Salade van vers fruit
Brownie's met chocolademousse
IJstaart met Boerenjongens
citroenbavarois    


Stal rechauds 1 med.jpg

Bel of mail ons:

T:035 - 666 83 51
E: info@vuursche.nl

Vind ons op Facebook:

facebook