Kerstmenu
Dorpsstraat 2, 3749AD Lage Vuursche 035-6668351

CaféRestaurant 1865


Hommage

Café Restaurant 1865 is een hommage aan vijf generaties van Oosterom. Dit toegankelijke restaurant bevind zich in wat u misschien nog kent als de stal, welke wij hebben omgetoverd tot een prachtige en authentieke lunchlocatie met gerechten waar we in 1865 mee begonnen zijn.

De Decembermaand nadert en daarmee komen ook de kerstdagen in zicht. Dit jaar is alles een beetje anders maar op één ding kunt u absoluut rekenen: samen maken we er bij u thuis een fantastische kerst van!

Onze brigade heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan een feestelijk Kerstmenu. Dit jaar hebben wij een viergangenmenu boordevol heerlijke klassiekers samengesteld. Van amuse tot bonbons, overal is aan gedacht. Met onze voorbereidingen en duidelijke instructies kookt u de (kerst)sterren van de hemel. Zonder dagenlange voorbereidingen of lange rijen bij de winkels te hoeven trotseren. Zo houdt u tijd over deze kerst, die u kunt doorbrengen met geliefden en familie. Want samenzijn is deze kerstdagen belangrijker dan ooit. 

Dus vier kerst samen met De Lage Vuursche bij u thuis en geniet van een zorgeloos kerstdiner.

Warme groet, 

Familie van Oosterom en alle medewerkers.