Reserveren
Dorpsstraat 2, 3749AD Lage Vuursche 035-6668351

Gezelschappen

Al sinds 1865 vormt Restaurant De Lage Vuursche het decor voor memorabele momenten. Diverse generaties koesteren dierbare herinneringen aan de Lage Vuursche. Niet voor niets want ons restaurant leent zich door haar kenmerkende sfeer en uitstraling perfect voor het organiseren van een lunch, diner, samenzijn of een feest voor grotere gezelschappen.

Het à la carte gedeelte van ons restaurant biedt verschillende mogelijkheden om uw gezelschap tot 10 personen te verwelkomen. Is uw gezelschap groter dan 10 personen? Ons restaurant heeft diverse mogelijkheden om uw gezelschap in een nostalgische setting te ontvangen.

Onze diverse ruimtes zijn te gebruiken voor een private dining, als vergaderruimte, voor een walking lunch of walking dinner, als locatie voor een borrel met familie of voor het afscheid nemen van dierbaren. Uiteraard bent u welkom om even te komen kijken. Graag maken wij een afspraak met u om uw wensen te bespreken voor uw bijeenkomst.

DeOpkamer

Boven onze half verzonken wijnkelder vindt u De Opkamer, bereikbaar via een trap met enkele treden. De stijl van deze ruimte is identiek aan het restaurant gedeelte. Apart van andere is het de ideale plek voor een vergadering, lunch, diner of een uitgebreide borrel.

Deze ruimte is beschikbaar vanaf 14 personen tot een maximum van 32 personen in verschillende opstellingen.

DeTuinkamer

Onze Tuinkamer grenst aan het restaurantgedeelte, waarbij de van glas voorziene deuren eventueel gesloten kunnen worden. De Tuinkamer kijkt uit over onze binnenplaats en bij mooi weer is het mogelijk om de openslaande deuren naar deze binnenplaats open te zetten.

Van deze ruimte kunt u gebruik maken met een gezelschap vanaf 10 personen tot een maximum van 16 personen. Een heerlijke ruimte voor een uitgebreide lunch of diner.

DeStal

In de oude paardenstallen, separaat gelegen naast ons restaurant, bevindt zich al vele jaren een ruimte met een grote diversiteit aan mogelijkheden. Een heerlijke ruimte welke beschikt over een bar, eigen toilettengroep en gebruik van onze besloten binnenplaats.

De Stal biedt de mogelijkheid om gezelschappen binnen te ontvangen tot 70 personen zittend en voor ongeveer 150 personen in een receptie opstelling. Is uw gezelschap groter dan 150 personen? Ook dan biedt De Lage Vuursche mogelijkheden, zoals door het overkappen van onze binnenplaats.

De ruimte de Stal is een perfecte plek voor een bruiloft, familiebijeenkomsten of voor het afscheid nemen van uw dierbaren in de vorm van een condoleance.

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw bijeenkomst? Wij maken graag een afspraak om vrijblijvend de ruimtes te bekijken en te onderzoeken wat wij voor u kunnen betekenen.