Reserveren
Dorpsstraat 2, 3749AD Lage Vuursche 035-6668351

Gezelschappen

Al sinds 1865 vormt Restaurant De Lage Vuursche het decor voor vele memorabele momenten. Diverse generaties koesteren dierbare herinneringen aan De Lage Vuursche. Niet voor niets, want ons restaurant leent zich door haar kenmerkende sfeer en uitstraling perfect voor het organiseren van een lunch, diner, samenzijn of feest voor grotere gezelschappen.

Het á la carte gedeelte van ons restaurant heeft verschillende mogelijkheden om uw gezelschap tot en met 8 personen te verwelkomen. Is uw gezelschap groter dan 8 personen? Ons restaurant biedt diverse mogelijkheden om uw gezelschap in een prettige en nostalgische setting te ontvangen.

DeOpkamer

Boven onze half verzonken kelder vindt u De Opkamer. Bereikbaar via een trap met enkele treden treft u hier een ruimte geschikt voor maximaal 32 personen (exclusief beschikbaar vanaf 16 personen, met een mogelijkheid tot 22 personen aan één tafel).

DeTuinkamer

Onze Tuinkamer, voorzien van openslaande deuren met zicht op onze binnenplaats, is beschikbaar voor een gezelschap van maximaal 16 personen en biedt de mogelijkheid tot een private dining setting door de aanwezigheid van afsluitbare glazen deuren.

DeStal

De Stal, een separate ruimte naast Restaurant De Lage Vuursche heefteen capaciteit tot ongeveer 70 personen zittend en tot 150 personen staand(beschikbaar vanaf 25 personen). Bij mooi weer biedt het een afgeschermd terras gelegen op onze binnenplaats aan de achterzijde van het restaurant. Vanuit de centrale keuken worden de diverse culinaire wensen ingewilligd.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het organiseren van uw samenzijn in ons restaurant, neem dan contact met ons op. Graag maken wij een afspraak met u om de mogelijkheden en wensen te bespreken en laten wij u de verschillende ruimtes in ons restaurant zien teneinde de sfeer van ons restaurant zelf te ervaren.

NB: Bovenstaande aantallen zijn van kracht conform de huidige richtlijnen van het RIVM, wijzigingen voorbehouden