Kerstmenu
Dorpsstraat 2, 3749AD Lage Vuursche 035-6668351
Het predicaat Hofleverancier is een onderscheiding die alleen de Koning kan verlenen aan kleine en middelgrote ondernemingen met een goede reputatie in de regio. Het bedrijf moet minimaal 100 jaar oud zijn en de ondernemer van onbesproken gedrag.
Tijdens het 150 jarig bestaan hebben wij met heel veel trots deze prachtige onderscheiding in ontvangst mogen nemen. Een bijna letterlijke kroon op het harde werken, en een eerbetoon aan alle generaties van Oosterom, die samen met het team al meer dan 150 jaar voor u klaar staan

De Decembermaand nadert en daarmee komen ook de kerstdagen in zicht. Dit jaar is alles een beetje anders maar op één ding kunt u absoluut rekenen: samen maken we er bij u thuis een fantastische kerst van!

Onze brigade heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan een feestelijk Kerstmenu. Dit jaar hebben wij een viergangenmenu boordevol heerlijke klassiekers samengesteld. Van amuse tot bonbons, overal is aan gedacht. Met onze voorbereidingen en duidelijke instructies kookt u de (kerst)sterren van de hemel. Zonder dagenlange voorbereidingen of lange rijen bij de winkels te hoeven trotseren. Zo houdt u tijd over deze kerst, die u kunt doorbrengen met geliefden en familie. Want samenzijn is deze kerstdagen belangrijker dan ooit. 

Dus vier kerst samen met De Lage Vuursche bij u thuis en geniet van een zorgeloos kerstdiner.

Warme groet, 

Familie van Oosterom en alle medewerkers.