Valentijn
Dorpsstraat 2, 3749AD Lage Vuursche 035-6668351

Vier Kerst Samen Thuis Vier Kerst Samen Thuis

Kerstmis zal dit jaar anders zijn dan anders. De actualiteit heeft ervoor gezorgd dat Kerst dit jaar een hele andere dimensie heeft gekregen: nog meer dan in andere jaren worden de Feestdagen in intieme en huiselijke sfeer doorgebracht. Maar wél met de sfeer, gezelligheid en kwaliteit van restaurant De Lage Vuursche!

Wij maken het u zo makkelijk en comfortabel mogelijk en zorgen ervoor dat u de sfeer en kwaliteit van restaurant De Lage Vuursche in huis kunt halen. Een zorgeloos 4-gangen Kerstdiner, compleet verzorgd (van amuse tot bonbons) en door ons voorbereid en voorzien van duidelijke instructies, is uiterlijk tot vrijdag 18 december 18.00 uur hier te bestellen! Vervolgens zorgen wij ervoor dat u uw bestelling donderdag 24 december op een door uzelf aangegeven moment kunt komen ophalen, uiteraard veilig en conform de geldende voorzorgsmaatregelen!

De oproep van onze Minister-President was duidelijk: blijf zoveel mogelijk thuis! Deze boodschap onderstrepen wij ten zeerste en daarom bieden wij u de mogelijkheid om ook na de Kerstdagen thuis te genieten van ons heerlijk Kerstmenu.
Tot 3 januari 2021 is dit 4-gangen menu (naar keuze uit te breiden tot 5 gangen) vanaf zaterdag 19 december dagelijks te bestellen. Plaats uw bestelling uiterlijk een dag van te voren, dan zorgen wij ervoor dat uw gerechten tussen 15.00-18.00 uur klaar staan! Zo geniet u ook de dagen na Kerst van onze creaties als blini’s met gerookte zalm, onze fameuze kreeftensoep, gebraden hert en als apotheose een chocoladetaartje met Amarena kersen!

Culinair genieten in huiselijke sfeer, maar wél met de sfeer, gezelligheid en kwaliteit van restaurant De Lage Vuursche!

Hele fijne Kerstdagen!
Geniet, maar blijf gezond en zorg voor elkaar!

Warme groet,
Familie Van Oosterom en alle medewerkers

Kerstmenu 2020

4 gangen menu € 49,50
5 gangen menu € 59,50 (+schorseneren à la crème)