Kerstmenu
Dorpsstraat 2, 3749AD Lage Vuursche 035-6668351

Lunch


De keuken van Restaurant de Lage Vuursche staat onder leiding van onze Chefkok Laurens Hensen en Sous-chef Wesley Ouwerkerk. Laurens heeft voorheen gewerkt in restaurants als Bordewijk en Café Modern in Amsterdam. Wesley is al jaren onderdeel van de familie, waarin zijn carrière begon in de Kastanjehof. Laurens en Wesley hebben een liefde voor de ambachtelijke kooktradities en de klassieke Franse keuken, maar door het gebruik van moderne kooktechnieken blijven de gerechten eigentijds en spannend.

Vuursche

Lunchkaart

Uit onderstaande gerechten kunt u naar eigen inzicht een menu samenstellen
Menu 2 gangen € 32,50
Menu 3 gangen € 39,00

Voorgerechten


Tussengerechten
Hoofdgerechten


Desserts


VuurscheKlassiekers

Voorgerechten
Hoofdgerechten
Desserts
VuurscheLunchklassiekers


De Decembermaand nadert en daarmee komen ook de kerstdagen in zicht. Dit jaar is alles een beetje anders maar op één ding kunt u absoluut rekenen: samen maken we er bij u thuis een fantastische kerst van!

Onze brigade heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan een feestelijk Kerstmenu. Dit jaar hebben wij een viergangenmenu boordevol heerlijke klassiekers samengesteld. Van amuse tot bonbons, overal is aan gedacht. Met onze voorbereidingen en duidelijke instructies kookt u de (kerst)sterren van de hemel. Zonder dagenlange voorbereidingen of lange rijen bij de winkels te hoeven trotseren. Zo houdt u tijd over deze kerst, die u kunt doorbrengen met geliefden en familie. Want samenzijn is deze kerstdagen belangrijker dan ooit. 

Dus vier kerst samen met De Lage Vuursche bij u thuis en geniet van een zorgeloos kerstdiner.

Warme groet, 

Familie van Oosterom en alle medewerkers.