Dorpsstraat 2, 3749AD Lage Vuursche 035-6668351

Lunchkaart


De keuken van Restaurant De Lage Vuursche staat onder leiding van Chef-Kok Laurens Hensen en Sous-Chef Wesley Ouwerkerk. Voorheen was Laurens in Amsterdam werkzaam, bij Café Modern, Restaurant Gebr. Hartering en Restaurant Bordewijk. Wesley is al jaren onderdeel van de familie, hij startte zijn carrière bij De Kastanjehof. Laurens en Wesley hebben beiden een grote liefde voor ambachtelijke kooktradities en de klassieke Franse keuken, maar het gebruik van moderne kooktechnieken zorgt voor gerechten met een eigentijds en verrassend karakter waar de kenmerkende stijl van De Lage Vuursche duidelijk in terug is te vinden.

Koude Voorgerechten
WarmeVoorgerechten


Hoofdgerechten


Salades
Desserts


D R I E  G A N G E N  V U U R S C H E  M E N U

(voorgerecht | hoofdgerecht | dessert) € 39,50

Naast de verscheidenheid en diversiteit aan à la carte gerechten serveren wij tevens een wisselend driegangen menu, met hierin een keuze voor een vis- of vleesgerecht. Uw gastheer of gastvrouw informeert u graag over de samenstelling van dit menu.

 


 

Mocht er sprake zijn van bepaalde dieetwensen of allergenen, meld dit ons. Graag houden wij hier rekening mee en passen waar nodig onze gerechten aan.