Kerstmenu
Dorpsstraat 2, 3749AD Lage Vuursche 035-6668351

Route


PerAuto

Vanaf de A27 neemt u afslag Hilversum. Blijft u op de rechter baan. Blijf rechts rijden en volgen de borden richting Baarn (N415). Op de N415 rijdt u onder de A27 door, richting Baarn, gedurende iets minder dan 3 km. Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtsaf richting Lage Vuursche. Na iets minder dan 3 km, komt u uit op de Dorpsstraat van de Lage Vuursche met het restaurant de Lage Vuursche schuin tegenover u.

Vanaf de A1 neemt u de afslag Baarn – Noord-Soest. U vervolgt de weg richting Baarn, bij de rotonde gaat u rechtdoor. Bij de eerste verkeerslichten rechtsaf richting Hilversum en Lage Vuursche. U vervolgt de weg tot bij de verkeerslichten tegenover de afslag kasteel “Hooge Vuursche”. Hier linksaf richting Lage Vuursche. Na iets minder dan 3 kilometer, komt u uit op de Dorpsstraat van de Lage Vuursche met het restaurant De Lage Vuursche schuin tegenover u.

PerOpenbaar Vervoer

Lage Vuursche is per bus te bereiken: lijn 59 rijdt van Zeist naar Hilversum (en v.v.) van maandag t/m zaterdag (op zondag rijdt de bus dus niet!).

Voor actuele vertrektijden van halte Dorpsstraat, Lage Vuursche: www.u-ov.info


Plan mijn reis

De Decembermaand nadert en daarmee komen ook de kerstdagen in zicht. Dit jaar is alles een beetje anders maar op één ding kunt u absoluut rekenen: samen maken we er bij u thuis een fantastische kerst van!

Onze brigade heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan een feestelijk Kerstmenu. Dit jaar hebben wij een viergangenmenu boordevol heerlijke klassiekers samengesteld. Van amuse tot bonbons, overal is aan gedacht. Met onze voorbereidingen en duidelijke instructies kookt u de (kerst)sterren van de hemel. Zonder dagenlange voorbereidingen of lange rijen bij de winkels te hoeven trotseren. Zo houdt u tijd over deze kerst, die u kunt doorbrengen met geliefden en familie. Want samenzijn is deze kerstdagen belangrijker dan ooit. 

Dus vier kerst samen met De Lage Vuursche bij u thuis en geniet van een zorgeloos kerstdiner.

Warme groet, 

Familie van Oosterom en alle medewerkers.