Kerstmenu
Dorpsstraat 2, 3749AD Lage Vuursche 035-6668351

TakeAway


Lieve gasten,

De wildperiode inspireert onze keukenbrigade en zoeken zij naar de beste ingrediënten op de markt. Traditionele bereiding van wild voert de boventoon: laat het product voor zich spreken!

Ook voor aankomend weekend is er weer een compleet menu, afgestemd op dit mooie seizoen, te bestellen en af te halen bij onze boshut voor ons restaurant. Dankzij onze culinaire voorbereidingen en de meegeleverde instructies kan dit menu in een handomdraai op tafel gezet worden. Op deze manier bent u thuis toch even bij de Lage Vuursche!

Dagelijks staan we in onze boshut voor u klaar met take-away koffie, thee, koeken, soep of een lekker broodje rookworst met zuurkool. Tevens zijn hier heerlijke Hollandse stamppotten, zoals hutspot met een konijnenbout, zuurkool met Confit de Canard of een kapucijnerschotel met spek af te halen zonder dat deze vooraf gereserveerd hoeven te worden.

Komt u snel langs voor een kop koffie of een maaltijd? We zien ernaar uit!
  Restaurant De Lage Vuursche Afhaalmenu November week 3

  De Decembermaand nadert en daarmee komen ook de kerstdagen in zicht. Dit jaar is alles een beetje anders maar op één ding kunt u absoluut rekenen: samen maken we er bij u thuis een fantastische kerst van!

  Onze brigade heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan een feestelijk Kerstmenu. Dit jaar hebben wij een viergangenmenu boordevol heerlijke klassiekers samengesteld. Van amuse tot bonbons, overal is aan gedacht. Met onze voorbereidingen en duidelijke instructies kookt u de (kerst)sterren van de hemel. Zonder dagenlange voorbereidingen of lange rijen bij de winkels te hoeven trotseren. Zo houdt u tijd over deze kerst, die u kunt doorbrengen met geliefden en familie. Want samenzijn is deze kerstdagen belangrijker dan ooit. 

  Dus vier kerst samen met De Lage Vuursche bij u thuis en geniet van een zorgeloos kerstdiner.

  Warme groet, 

  Familie van Oosterom en alle medewerkers.