Valentijn
Dorpsstraat 2, 3749AD Lage Vuursche 035-6668351

Lievegasten,

De afgelopen week stond in het teken van de eerste vaccinatie in Nederland. Hiermee is een belangrijke stap gezet om zo snel mogelijk weer in een situatie te komen waarbij geen restricties meer gelden en waar wij u op vertrouwde wijze mogen begroeten in ons mooie restaurant!

Ons menu voor komend weekend hebben wij dan ook “geïnjecteerd” met een vleugje nostalgie en herkenbaarheid! Als voorgerecht een tartaar van gemarineerde zalm, filet mignon met pepersaus als hoofdgerecht en als afsluiter een klassieker in de vorm van Dame Blanche. Met onze duidelijke en eenvoudige instructies en voorbereidingen, zet u het zelf in een handomdraai op tafel!

Onze delicatessenwinkel is sinds deze week voorzien van een grote diversiteit aan nieuwe maaltijden. Gekozen is voor comfort food assortiment: makkelijk, rijk en voedzaam. Nu de vakantie voorbij is hebben wij onze openingstijden van de delicatessenwinkel aangepast. Deze is van donderdag tot en met zondag geopend van 11.00 – 17.00 uur, maar vanuit onze boshut zijn wij u elke dag van dienst! Niet alleen een heerlijke ‘coffee-to-go’ maar al onze take away maaltijden zijn hier, dagelijks vers bereid, verkrijgbaar!

Hartelijke groet,
Familie Van Oosterom en alle medewerkers