Reserveren
Dorpsstraat 2, 3749AD Lage Vuursche 035-6668351

Wijnkaart


Wijn is een bijzonder product; vol leven, historie en verhalen. Onder elke kurk bevinden zich niet alleen geuren en smaken, maar ook verhalen vanuit de wijngaard, vanuit de wijnkelder en verhalen van generaties wijnmakers. Immers, veel klassieke wijnhuizen zijn familiebedrijven waar al vele generaties lang traditie en kennis wordt doorgegeven. Nieuwe generaties wijnmakers leren van hun ouders en combineren moderne technieken met deze historische kennis.

Wij geloven dat wijn niet duur hoeft te zijn maar wel de juiste prijs moet hebben. Onze kaart siert daarom veel wijnen uit klassieke wijnlanden van elk niveau. Wijnen met een rijke historie, groots en meeslepend. Maar ook wijnen voor elke dag, fris en frivool. Door continu in goed in contact te staan met onze leveranciers en wijnmakers houden we onze wijnkaart actueel.

Wist u overigens dat niet ons hele aanbod op de wijnkaart staat en dat wijnen die nog niet op dronk zijn de kans krijgen te rijpen in onze kelder? Onze wijnkelder bevat daarnaast ook verborgen parels die wellicht geschikt zijn voor een speciale gelegenheid. Graag nemen wij u mee onze kelder in, waar wijnen liggen die al 100 jaar bestaan en met ons meegroeien!

Dit is een impressie van onze wijnkaart, wijzigingen onder voorbehoud