Kerstmenu
Dorpsstraat 2, 3749AD Lage Vuursche 035-6668351

Wijnkaart


Wijn is een bijzonder product, vol leven, historie en verhalen. Onder elke kurk bevinden zich niet alleen geuren en smaken maar ook de verhalen vanuit de wijngaard, wijnkelder en generaties wijnmakers. Veel klassieke wijnhuizen zijn dan ook familiebedrijven waar al heel veel generaties lang traditie en kennis worden doorgeven.
Nieuwe generaties wijnmakers leren van hun ouders en combineren nieuwe technieken met die kennis.
Wij geloven dat wijn niet duur hoeft te zijn maar wel de juiste prijs moet hebben.
Onze kaart siert daarom veel wijnen uit klassieke wijnlanden van elk niveau. Groots en meespelend met rijke historie, fris en frivool, gewoon voor elke dag en ook parels met meer dan 100 jaar geschiedenis! Door goed in contact te blijven met onze leveranciers en de wijnboeren houden we de kaart actueel.
Wist u overigens dat niet alles op de wijnkaart staat en dat we ook de nog te jonge wijnen laten rijpen in onze kelders?
En dat we verborgen parels hebben die misschien geschikt zijn voor een speciale avond?
Graag nemen wij u mee om een kijkje te nemen in onze kelder, er liggen wijnen die al 100 jaar bestaan en met ons meegroeien.


De Decembermaand nadert en daarmee komen ook de kerstdagen in zicht. Dit jaar is alles een beetje anders maar op één ding kunt u absoluut rekenen: samen maken we er bij u thuis een fantastische kerst van!

Onze brigade heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan een feestelijk Kerstmenu. Dit jaar hebben wij een viergangenmenu boordevol heerlijke klassiekers samengesteld. Van amuse tot bonbons, overal is aan gedacht. Met onze voorbereidingen en duidelijke instructies kookt u de (kerst)sterren van de hemel. Zonder dagenlange voorbereidingen of lange rijen bij de winkels te hoeven trotseren. Zo houdt u tijd over deze kerst, die u kunt doorbrengen met geliefden en familie. Want samenzijn is deze kerstdagen belangrijker dan ooit. 

Dus vier kerst samen met De Lage Vuursche bij u thuis en geniet van een zorgeloos kerstdiner.

Warme groet, 

Familie van Oosterom en alle medewerkers.